Mikko Ryytty

Toveri Ryytty on vakaumuksellinen tapahtuman pääjärjestäjä. Toveri toimii järjestäjäkomiteassa sekä ideoijana, kirjoittajana että yleissihteerinä. Koulutukseltaan toveri Ryytty on teollinen muotoilija.
Toveri Ryytty vastaa tapahtumaa koskeviin tiedusteluihin telofooninumerosta 0503700513

Kari Aliranta

Toveri Kari Aliranta palvelee järjestäjäneuvostossa käsikirjoitustyöryhmän jäsenenä. Hän vastaa erityisesti virkamiesten sekä pienen pikisilmäjoukkion aatteellisesta puhtaudesta. Toveri Aliranta on saanut kansalaiselle hyväksyttävän koulutuksen sekä tietotekniikassa että kirjallisuustieteessä.

Jade Lehtinen

Toveri Lehtinen on aatteelle uskollinen tuotanto- ja käsikirjoitusryhmän jäsen. Hän vastaa kolmesta hahmoryhmästä: Neuvostoliiton parhaasta kylästä, ryökälejoukkiosta ja pienestä viihdetaiteilijaryhmästä. Toveri Lehtisen koulutuksellinen tausta on kirjallisuustiede ja viestintä.

Tanja Lehto

Toveri Lehto suorittaa palvelusaikaansa järjestäjäneuvoston alaisen käsikirjoitustyöryhmän kuuliaisena jäsenenä, jossa hänen vastuullaan on kaupunkirosmojen joukkio. Toveri Lehto on suorittanut tähänastisen koulutuksensa sosiaalisten palvelujen, sekä yhteiskunnallisten tieteiden parissa.

Tatu Saarelainen

Toveri Saarelainen kirjoittaa vasta-aatteelisen kapinallisjoukon propagandaa.

Vili Nissinen

Toveri Nissinen on rodullisesti ja aatteellisesti puhdasoppinen käsikirjoitusjoukon jäsen. Hän vastaa parantajien ja noitujien seurueesta.

Ira Nykänen

Toveri Nykänen valvoo ja avustaa käsikirjoittajajoukkoa.